NO. 4

No. 4 er en norske poptrio startet i 2007. Trioen består av Emilie Stoesen Christensen (vokal), Ingeborg Marie Mohn (keyboard, gitar og vokal) og Julia Witek (bass og vokal).

Deres første utgivelse var låten «Lite og stort» som ble gitt ut i mars 2014. Låten ble spillelistet på NRK P1 og brukt i en reklamekampanje for Widerøe. Januar 2016 ga de ut debutalbumet Henda i været på plateselskapet Arch. For albumet fikk de to nominasjoner foran Spellemannprisen 2016: bandet ble nominert i klassen popgruppe mens Christensen og Mohn ble nominert i klassen TONOs komponistpris. De var dessuten en av fem nominerte til kulturdepartementets talentpris Bendiksenprisen for 2016.

Bandet medvirket i april 2017 på låten «Halvveis rundt jorden» på deLillos‘ album La oss bli fri for all nostalgi. November 2017 ga de ut sitt andre album, Hva nå, også det på Arch. Samtidig ble de tildelt Prøysenprisen 2017 for for sin «fremragende innsats innen musikk, visekunst eller diktning innenfor de genrene som forbindes med Alf Prøysen». For Hva nå ble de nominert til Spellemannprisen 2017 i klassen popgruppe.

I sommer spiller de på Brüggerfestivalen.